NIJE IM LAKO: Sin Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske želi da bude jedinac!

Danijela Dimitrovska Amidžić i Ognjen Amidžić trude se da njihov sin Matija ima bezbrižno detinjstvo i priznaju da petogodišnji mališan uživa da bude jedinac.

Od trenutka kada je u njihov svet došao naslednik, bračni par Amidžić je fokusiran na njegovo odrastanje, a Matiji prija sva ta pažnja.

- Nije još počeo da pita kada će dobiti brata ili sestru. Naš sin je vrlo specifično dete i trenutno uživa u svojoj samoći i maksimalno je koristi. Hedonista je i to što smo mi fokusirani samo na njega ljubomorno čuva - kaže mama Danijela.

Na njene reči se nadovezuje Ognjen, koji je pitao sina da li bi voleo da ima brata ili sestru.

- Pitao sam ga kroz zezanje i nije bio baš raspoložen. Hoće da bude jedinac - ističe Amidžić, a Dimitrovska dodaje:

- Verovatno mu prija. Mi mu ugađamo. Lepo mu je. Moguće je da će mu trebati društvo kad bude stariji.

Voditelj je u svom prepoznatljivom duhovitom maniru objasnio zašto je to tako.

- Živiš do sedme godine kao beg. Sve ti prinose, ne radiš ništa, samo se igraš - rekao je kroz osmeh.

Matija je u tom životnom periodu kada stalno postavlja pitanja, a roditelji se trude da za sve imaju strpljenje i odgovor.

- Pokušavamo na svako pitanje da mu damo odgovori. Ponekad odgovor jednostavno ne postoji. Jer zašto i kako može da ide u beskonačno. Mi se trudimo da mu kroz neku zabavu približimo ono što je vezano za vaspitanje i da što bolje upozna svet oko sebe - priča manekenka.

Prema rečima njegovog tate, ovaj mališan više puta u toku dana ponavlja određene reči što ume prilično da iznervira prisutne.

- On dnevno između 11 i 13 hiljada puta kaže „mama” ili „šta”. To je ludilo. Sve ga interesuje i do kraja ide s pitanjem i tu nema odgovora.

Ovaj bračni par uvek se trudi da nađe vremena za sebe.

- Vremena ima sve manje za putovanja, ali se mi trudimo da ga nađemo. Mislim da je to jako važno jer čemu sav taj trud i uspesi ako ne možemo da ih sumiramo na nekom putovanju. Uvek nađemo vremena za odmor - kaže Danijela, a Ognjen dodaje:

- Teško je, ali mi pravimo kombinacije i ne odustajemo.

Amidžić važi za jednog od najbolje stilizovanih muškaraca na domaćoj sceni.

- Ognjen ima stilistkinju, ali sve je pod mojom kontrolom - kaže kroz smeh njegova supruga a on se na te reči nadovezuje:

- Sve je to njen projekat. Ja sam uvek govorio, i pre nego što sam je upoznao, da je Danijela jedna od dama na javnoj sceni koja je u samom vrhu kada su ukus i estetika u pitanju. Svedeno, s merom. Baš kako treba.

Izvor: Blic.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.