NIČEGA SE NISAM ODRICAO: Jovan Memedović o životnim navikama

Iako uživa u novinarskom pozivu, Jovan Memedović objašnjava zašto mu rad u studiju predstavlja opterećenje, da li je imao odricanja u svojoj karijeri i čime bi se bavio da nije ušao u svet novinarstva.

Poznati voditelj više od dve decenije bavi se novinarskim pozivom, a publika je navikla da ga gleda u nekoliko TV formata na RTS-u od kojih je svakako najpopularnija emisija „Sasvim prirodno“.

- Ništa mi nije posebno teško. Relaksacija mi je da snimam putujući po nekim nedođijama. Rad u studiju ume da mi bude povremeno opterećenje. Za mene je najteže kad moram da stanem u četiri zida, kamera, mikrofon, reflektori i onda se tu zadržim malo duže. To mi predstavlja problem jer sam suviše dinamičan i suviše okrenut prirodi.

Iako često putuje zbog emisije i ne drži ga mesto, Jovan je objasnio da li je imao ikakva odricanja u životu zbog mukotrpnih snimanja:

- Ničega se nisam odricao, kako živim tako i snimam. Ali ja ne živim u nekoj raskoši. Živim skromno, u prirodi, tako da kažem. Biciklom idem na posao i nemam problem ni sa parkiranjem - našalio se Jova.

Memedovićeva autorska emisija već je dobila status kultne emisije, a voditelj je za nju nagrađen više puta.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jovanmemedovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.