POSLE PRIČE O BATINAMA I RAZVODU: Anabela dala Andreju drugu šansu

Pevačica Anabela Atijas rešila je da suprugu Andreju Atijasu da još jednu šansu.

Revolt, najava razvoda, izbacivanje iz stana i povlačenje u ilegalu očigledno su umorili atraktivnu pevačicu, te je rešila da spusti loptu i pruži još jednu priliku njihovoj ljubavi.

- Anabelu je prošao bes prema Andreju, ohladila je glavu i odlučila da mu zbog njihove zajedničke ćerkice Blankice ali i zbog sebe, budući da osećanja prema njemu nisu izbledela, da još jednu šansu. On se kune da više nikada neće podići ruku na nju i ona mu veruje - ispričao je izvor blizak mami Lune Đogani.

Nakon što je dobro razmislila, kako kaže izvor, rešila je da mu oprosti, ali pod uslovom da mu se to više nikada ne ponovi i da za medije ne govori do daljnjeg.

- Dosta joj je sramote i razvlačenja po medijima. Boji se i da informacija o pretrpljenom nasilju ne dođe do Lune i optereti je u tom, zatvorenom prostoru. Ne želi da se više polemiše o tome da li se razvode ili su se pomirili i šta se dešava u njihova četiri zida. Eksplicitno mu je naredila da ne komunicira sa predstavnicima sedme sile, ubeđena da će se ova sramota na taj način brže zaboraviti. Njih dvoje se zaista vole i razvod nije opcija - otkriva za "Alo!" izvor blizak paru.

Andrej Atijas se vratio u porodični dom, nakon što je nekoliko nedelja proveo u stanu svog brata, u Pančevu. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa ćerkicom Blankicom, a da je s Anabelom i njim sada sve u najboljem redu, dokazuje i njen lajk na ovu Atijasovu objavu.

Izvor: Alo.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još