ŠOKIRANA NAJNOVIJIM SAZNANJEM: Nakon što je Toma Panić izjavio da ima dete sa ćerkom političara, oglasila se i njegova majka!

Rijaliti učesnik Toma Panić šokirao je javnost kada je izneo nepoznate detalje iz svog privatnog života. Naime, on je izjavio da ima vanbračno dete u Kini, sa ćerkom poznatog kineskog političara.

Panićeva majka Jasmina oglasila se povodom tvrdnji svog sina i u čudu objasnila da ne zna o čemu se radi, te da će sa njim prvom prilikom ozbiljno porazgovarati.

- Šokirana sam onim što je rekao, ali razgovaraćemo o tome čim izađe iz Zadruge. Stvarno me je ostavio bez teksta - rekla je Jaca.

Tominoj majci se ne dopada ponašanje njenog sina i to što tokom ove sezone rijalitija odbija žensko društvo.

- Toma se mnogo povukao što se tiče devojaka, ne znam šta se dešava sa njim. Vidim da Mariji nije dozvolio da mu sedne u krilo. Marijana bi bila sa njim, samo kad bi joj on dao šansu, ali ne verujem da će joj dati. On tu samo igra igru i zeza se - objasnila je Jasmina.

Kako je tokom prošle sezone "Zadruge" Toma bio u emotivnoj vezi sa Minom Vrbaški, Jasmina je dala komentar i na njihov trenutni odnos.

- Videla sam da je poljubio u kosu kako bi je utešio posle njenog razgovora sa majkom, ali nema tu emocija sa njegove strane, nije ih nikad ni bilo. To je on meni rekao kad je izašao iz "Zadruge 1", a ona je nosila njegov bade mantil iako se onako ponašala prema njemu i svašta mu rekla. Nema veze, Toma nije zlopamtilo to i ona zna. Drago mi je što su zakopali ratne sekire, ali neće se ništa više između njih desiti, sigurna sam - zaključila je zabrinuta majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tomapanicofficial/Instagram

Pogledajte još