KONTURISANJE JE PREVAZIĐENO: Tantouring obezbeđuje preplanuli ten tokom cele godine

Konturisanje je sastavni deo make-up looka, ali ponekad stvarno nemamo vremena da mu se detaljno posvetimo. Zato će vam možda novi beauty trend olakšati svakodnevno šminkanje i obezbediti vam preplanuli izgled barem nedelju dana. Reč je o tantouring-u.

Radi se e o tehnici samopotamljivanja lica, koja zahteva određenu pripremu:

1. Piling

Pre nego što započnete proces potamnjivanja lica, potrebno je da sa njega odstranite čestice mrtvih ćelija. Nakon što detaljno očistite svoje lice, bogato ga nahranite hidratantnom kremom.

2. Samopotamlnivanje celog lica

Na celo lice i vrat trebalo bi da nanesete proizvod za samopotamnjivanje, nekoliko nijansi svetliji od proizvoda kojim ćete izvesti tantouring. Trudite se da da ravnomerno nanesete proizvod na celo lice, a nastojte se da izbegavate predeo oko očiju.

3. Tantouring

Tamniju nijansu proizvoda za samopotamnjivanje nanesite četkicom na sva područja lica koja želite da smanjite, a zatim sve kontre utapkajte beauty blenderom za što prirodniji izgled vašeg lica.

4. Sačekajte i isperite

Kada ste naneli proizvode za samopotamnjivanje, sačekajte da odretantouringaguju, pa isperite lice. Nakon umivanja nahranite vašu kožu hidratantnom kremom.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.