NATAŠI NIJE STALO DO TEBE: Luna tešila Lazara, a zatim je pao i zagrljaj! (VIDEO)

Lazar Jeremić privukao je veliku pažnju javnosti onog trenutka kada je Nataši Moskvi izjavio ljubav i počeo da provodi vreme sa njom. Iako je bio i te kako zainteresovan za Lunu Đogani, na njenu inicijativu odlučili su da ipak ostanu samo u prijateljskim odnosima.

Međutim, Lazar je pao u veliko očajanje kada je saznao da je Nataša izjavila da joj se ipak dopada Jovica Putniković, ali nije znao kako da joj za to kaže.

- Ne možeš da porediš mene i sve ovo! Njoj je možda stalo, ali ne dovoljno kao tebi! Može joj se, htela je, dosadno joj je - pridikovala mu je Luna.

- Mi legnemo i ostavimo bubice sa strane, ja je pitam da kaže otvoreno i iskreno da ne mislim loše o njoj. Ona meni kaže da on nju ne zanima, ona je takva kakva jeste. Ja kažem da sam mogao da muvam mnoge, milion opcija, ali meni to ne treba. Ja sam bio neiskren prema svima u početku, ali u poslednjih nekoliko dana stvarno jesam - rekao je Lazar.

- Ja mislim da njoj nije dovoljno stalo do tebe. Ovo je rijaliti, ovde nemaš prijatelje. Ja tebe razumem, ne mogu da ti objasnim. Svima sam verovala i vidi kako sam prošla. Zato sam ja udaljena, sa svima sam na nekoj distanci. Niko ti ne želi dobro, shvati. Ti misliš da je ljubav sve što se desi. Nemoj da te ponizi pred svima - rekla je Luna.

Snimak pogledajte ovde:

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.