STANIJA NE SUMNJA U NOVU VEZU: Vladimir će mi do kraja rijalitija dati prsten! (VIDEO)

Stanija Dobrojević, zavodljiva učesnica rijalitija "Zadruga" u intervjuu priznala kako se odvija njena ljubavna veza sa Vladimirom Tomovićem.

- Teži da bude preozbiljno za 22 dana. Videla sam da postoje ozbiljne emocije za 22 dana, čak i kad je nasrnuo na mene. To pokazuje samo da mu je stalo. Nadam se da mu se to neće ponoviti. Šta bi tek bilo kada bi krenulo ubacivanje bivših momaka. On dominira u kući, postrojava sve. Gazi tog Bojana i Jocu, neko bi pomislio da su oni pre alfa mužijaci više nego on - pričala je Stanija, a onda nastavila.

- Baš je ljubomoran, ima principe i stavove ispravne za spoljni svet. Imala sam jako ljubomorne i posesivne momke, tako da umem da balansiram. Alo kako on rezonuje, on ti je drug, on nije, za spoljni svet bih to poštovala, ali drugo je rijaliti. Posle te žustre rasprave, on je rekao da hoće da se menja. Rekao je da će da mi da prostora, da me neće gušiti. Dopada mi se baš zato što je takav kakav jeste, drugačiji je mnogo, ali biće teško - rekla je Stanija.

Ukoliko njihova veza opstane na duže staze, šest-sedam meseci, Stanija je prokomentarisala kako bi to izgledalo.

- On bi bio u fazonu da kaže "Produkcijo, pošaljite mi prsten, da je zaprosim. To je kao moje. Postrojio bi sve po kući i ne bi dao nikome da mi priđe. Bilo je i toga ranije. Ali ja bih volela da pokušam da vidim kako bi to izgledalo. On tera inat, tako da mislim da bi i za najmanju sitnicu pokvario naš odnos - objasnila je ona.

Dobrojevićeva je progovorila i da li bi pred kamerama popustila i vodila ljubav sa Crnogorcem.

- Ja ne planiram da mi se to desi u rijalitiju. I da se to desi ne bih volela da mi to vidi porodica. On je rekao da će me poštovati. Mi stvarno uživamo da me on zagrli i poljubimo se - rekla je Stanija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još