TADA SMO NA RAČUNU IMALI SAMO 100 MARAKA: Jelena bin Drai rastužila fanove dirljivom objavom

Jelena bin Drai odrasla je u malom vojvođanskom mestu, a danas je udata za šeika Saida sa kojim živi u Emiratima i ima troje dece.

Ona se ovih dana prisetila perioda kada je pre 20 godina ponela titulu Miss Jugoslavije.

- Upravo sam završila prvu rundu plakanja kada je nastala ova fotografija. Septembar 1998. godine. Kao da je bilo juče. Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu. A kada su me proglasili za Miss fotogeničnosti i Miss International izgubila sam nadu. Nisam znala da ću postati prva Miss Jugoslavije sa tri titule, srce mi se slomilo što majku i brata obezbeđenje nije pustilo da gledaju kako dobijam krunu - napisala je ona, a zatim puna emocija nastavila:

- A kada sam se vratila u Žabalj meštani su u centru raširili veliki plakat sa natpisom: "Ovde živi Miss Jugoslavije". Život je pun iznenađenja i Bog ima plan za svakog od nas. Ne bih ni sa kim menjala svoj - zaključila je Jelena.

Njena objava rasplakala je mnoge korisnike Instagrama, koji su je obasuli pozitivnim komentarima za hrabrost da iznese dirljivu priču u javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: jelenabindrai/Instagram

Pogledajte još