Najveće jutjub zvezde regiona izazvale apsolutnu histeriju u Beogradu

Vikend za nama protekal je u znaki Jutjuba, jer je 29. i 30. septembra održan mts Balkan Tube Fest - najveći festival Youtube kulture na ovim prostorima.

Više od 70 jutjub zvezda družilo se sa hiljadama fanova, koji su do poslednjeg mesta napunili beogradsku Kombank Dvorani. Osim pesme, igrica i izazova, tokom BTF-a razgovaralo se i o veoma važnim temama, poput bezbednosti u saobraćaju, vršnjačkog nasilja i cyber bullying.

Najveće interesovanje posetilaca izazvao je Baka Prase, trenutno najveća jutjub zvezda u regionu, kao i Marija Žeželj, An Na, Nadja Stanojević, Andrija Jo, Lea Stanković, Choda, Najbolji ortaci, Ruža Rupić, Anastasija Grujić, Dule PC Axe, Kovalska, Cile, Španjolka Dženi Martin, Amerikanka Lindzi Džej i mnogi drugi, a BTF himna, koja je objavljena dan pred početak festivala, već je na 3. mestu trending liste na Youtube.

Partneri festivala - MTS, Schneider Electric, Fanta, Zlatiborac, McDonalds, Pringles, Nescafe, Opel, Car Go, Plazma, MSI i drugi priredili su brojne aktivacije za posetioce, što je značajno doprinelo tome da ova luda žurka traje dva dana bez prestanka.

Foto: Promo

Pogledajte još