KIJA I SLOBA IMALI ZAJEDNIČKI NASTUP: Bivši supružnici priznali da su uživali u zajedničkom društvu! (VIDEO)

Nekadašnji bračni partneri zajedno su na nastupu u Diseldorfu otpevali ljubavnu baladu koja ih podseća na kraj, a posle svega iskreno su pričali o emocijama.

Kija Kockar je poručila da nijednog trenutka nije želela da Slobi da mogućnosti za drugu šansu.

- Više se ne uklapam u taj milje u kom se on kreće i ne vidim sebe u bilo kojoj drugoj priči sa njim sem poslovne, i to kada nam se nastupi ukrste. Otpevali smo zajedno “Adio, amore” i to smo uradili spontano. Što se mene lično tiče, dalje nastavljam sa radom, vikendi su puni, radim i na pesmi i sad sam na to fokusirana. Slobodanu želim svu sreću u karijeri i nije isključeno da će nam se putevi možda ponovo ukrstiti, ali, naravno, samo poslovno - rekla je Kockareva.

Sa druge strane, Sloba nije imao nameru da mnogo govori o odnosu sa bivšom suprugom, ali priznaje da je uživao sa bivšom suprugom na bini.

- Super je bilo. Publika je bila fantastična. Ovo je bilo nešto novo za nas, nekako sam prijatno iznenađenje. Lepo sam se osećao sa Kijom na sceni. Nije bilo mogućnosti za drugu šansu. Trudili smo se da budemo što pozitivniji i profesionalni - izjavio je Radanović.

Izvor: Blic.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još