NAJLEPŠE JE KRAJ REKE: Jovana i Vojislav Milošević sa ćerkicom obeležili važan datum

Jovana Milošević krajem avgusta bobila je ćerku Leu u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem.

Voditeljka emisije “Upoznajte parove” iako je odsutna sa malih ekrana, sa fanovima redovno komunicira putem društvenih mreža.

Ovoga puta oduševila ih je fotkom na kojoj sa suprugom šeta kraj reke, dok je malena Lea spavala u kolicima.

Zaljubljeni golupčići su na taj način obeležili godinu dana zajedničkog života, a šarmantana plavuša napisala je dirljivu poruku o svom suprugu.

Mnogo ranije smo se sreli ne sluteći nista, pa smo se fino družili, ne predugo smo se zabavljali, jer dugo zabavljanje je za one koji imaju previše slobodnog vremena, a danas je zvanično prva godina našeg zajedničkog života! Trebalo je imati mnogo herca za sve sto smo prošli zajedno sami. A šta nas tek čeka...Tragom prave ljubavi, ti si ostavio sve i došao u Beograd sa srcem prepunim snova i ljubavi prema jednoj plavoj ženi. Znate, retki su muškarci koji se usude da za pravu ženu učine ozbiljne i radikalne poteze koji ce im promeniti život zauvek. Ja i razumem sto je takva vrsta u izumiranju, jer ko ti garantuje da je to nesto sto valja, ali... – počela je ona, a zatim istakla:

U tome je misterija života. Procena! Cenim takve muškarce. Čak i kada greše (što je retko), greše sa ukusom. Počeli smo kao tandem, a posle godinu dana smo trojac! Sada naš svet čini i sitan, ali dinamitan član zvan em beba, em Lea. Idemo dalje. Sve do medalje. Pa, srećno nam bilo, Lave Doje moj... – završila je Jovana, dok su se lajkovi nizali.

Foto: jovana_milosevic_ex_jeremic/Instagram-PrintScreen

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: jovana_milosevic_ex_jeremic/Instagram-PrintScreen

Pogledajte još