Business Garden podržao Samit 100 biznis lidera jugoistočne Evrope

Ove godine, Beograd je bio domaćin Samit-a 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, jedinstvene regionalne biznis platforme koju organizuje Srpska asocijacija menadžera zajedno sa regionalnim partnerima. Tema je bila digitalna transformacija kao put do bržeg razvoja poslovnog ambijenta u regionu. Business Garden, još jedan u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“, podržao je ovaj značajan događaj koji je na jednom mestu okupio više od 200 učesnika, vodećih privrednika regiona, predsednike Vlada država regiona, ministre, kao i visoke zvaničnike međunarodnih institucija, partnerskih organizacija i medija. Investitori projekta Business Garden, jedinstvene moderne poslovne zgrada u centru Beograda, koja će pružiti idealno radno okruženje za savremene kompanije kojima su inovativne tehnologije u fokusu, prepoznali su ekonomski i privredni značaj ovog skupa.

Gili Dikel

Gospodin Gili Dekel, Partner Investitor projekta koji je otvorio gala večeru izjavio je:

- Činjenica da je Beograd nakon sedam godina ponovo domaćin SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona pokazuje da je ovaj grad postao ekonomski i privredni centar regiona. Za razvoj biznisa, poslovni uspeh i dobre ideje potrebne su konstantne inovacije i prilagođavanje savremenim tokovima života ali i da zaposleni koji su motor svake kompanije imaju osećaj komfora, relaksiranosti, pripadnosti i pozitivan odnos prema kompaniji u kojoj rade. Naš cilj jeste da doprinesemo stvaranju što bolje i savremenije poslovne klime, razvoju biznis zajednice i većeg ekonomskog rasta a projekat Business Garden će velikim svetskim i domaćim kompanijama, naročito onim koje se bave informacionim tehnologijama, telekomunikacijama i sličnim oblastima, pružiti savremen poslovni ambijent i radno okruženje po najvišim svetskim standardima.

Business Garden će budućim zakupcima osim prestižne lokacije i povezanosti sa svim bitnim institucijama i poslovnom zonom na Novom Beogradu, visoke fleksibilnosti prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama zakupaca, obezbeđen parking, chillout sobe za opuštanje, omogućiti i energetski efiksano okruženje i rad u jednoj od retkih LEED sertifikovanih zgrada u Srbiji. Pored uštede energije i smanjenja operativnih troškova, zelene zgrade poput Business Garden-a obezbeđuju boravak u komfornom, energetski efikasnom okruženju ispunjenom čistim vazduhom i dnevnom svetlošću, utičući pozitivno na zdravlje, radnu produktivnost i motivaciju zaposlenih.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Foto: Promo

Pogledajte još