NEOČEKIVANO: Luba Pantović poslala Aleksandri čestitku za rođendan, David je nakon čitanja bacio! (VIDEO)

Aleksandra Subotić sinoć je proslavila rođendan, a kako to običaji u "Zadruzi" nalažu, Veliki šef joj je priredio rođendansku žurku.

Posle proslave, pića i hrane, Aleksandra i David su se osamili kako bi pročitali čestitke koje je dobila. Među poklonima fanova bila je i suknjica koju su joj poslali za ćerkicu Magdalenu, a malena  je mami poslala crtež porodice.

- Volimo te, bebo! Vidi što je nacrtala... Srce moje slatko - rekao je David oduševljen crtežom.

Na kraju je Aleksandra naišla na čestitku i pismo svoje majke Ljube Pantović sa kojom, kako je poznato, nije u dobrim odnosima.

- Draga ćerko, kao što znaš, za mene, a i za vas dve su rođendani uvek bili najlepši dani na svetu. Danas je tvoj 22. po redu, ne drugi ni 12., već 22. Želim da i ti to shvatiš, da napokon odrasteš, da prestaneš da se uzdaš u druge oko sebe, da napokon povratiš samopouzdanje. Prelepa si, zdrava, inteligentna i jaka, ali si dopustila da te učine nesigurnom. Na slici je neko ko te uvek voli i koga treba da braniš, neko ko te pokriva i štiti čak i od mene. Ona je dobro, volela bih da i ti budeš, jer vidim dan nisi - čitala je Aleksandra.

- Danas slavi svoj dan, uživaj i prelomi. Ne treba ti niko. Najjača si sama, a drugi te samo koče i vuku u blato. Nemoj to da dopuštaš i pokaži ko si, jer za ovih mesec dana nisi pokazala ni jedan odsto. I ne omalovažavaj instituciju koja se zove "majka", jer sam te na današnji dan rodila ja, a ne spodobe koje tako nazivaš. I ti si majka, pa se tako i ponašaj. Živeli i trk nazad na svoj nivo... Brzo! Srećan rođendan. Ljubi te mama - tiho je pročitala Aleksandra, posle čega je David bez reči bacio čestitku na sto, a Aleksandra ju je potpuno ignorisala.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još