DRAMA SE NE SMIRUJE: Kristijanu Ronaldu preti doživotni zatvor zbog silovanja

Drama Kristijana Ronalda se ne smiruje, upravo suprotno - zahuktava se! Policija u Las Vegasu potvrdila je kako je u "septembru 2018. ponovo otvoren slučaj silovanja iz 2009. godine", a Ketrin Majorga koja je fudbalera optužila za to iz dana u dan ima sve potresnije izjave.

- Nakon što me je silovao, izvinio se. Klekao je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali da ne zna za ovih jedan odsto - izjavila je između ostalog Majorga u intervjuu za nemački "Der Spigel", koji je pronašao dokumentaciju o ovom slučaju.

Tridesetčetvorogodišnja Ketrin tvrdi da se sve odigralo 2009. godine u apartmanu ovog fudbalera u hotelu Palms u Las Vegasu, a da je godinu dana kasnije dobila 375 hiljada dolara u zamenu za ćutanje, i to sa Ronaldovog računa na Britanskim Devičanskim ostrvima.

Policija je potvrdila da je silovanje prijavljeno 13. juna 2009. godine: "Kada smo sastavljali izveštaj, žrtva nije detektivima rekla lokaciju napada, niti im je opisala osumnjičenog. Napravljen je lekarski pregled napadnute."

Sada je Majorga odlučila da progovori, jer se navodno već godinama bori sa suicidnim mislim i teškim psihičkim posledicama, i često se opija.

- Imala sam ozbiljne slomove. I toliko krivice nosim u sebi. Krivim njega i krivim sebe jer sam potpisala to - kazala je.

Rekla je i da je novac prihvatila prvenstveno jer je bila u strahu od Ronaldove slave, ali i jer nije želela da se njeno ime provlači po štampi.

Inače u Nevadi slučaj silovanja ne zastareva, ako je žrtva prijavila delo policiji najviše četiri godine od napada. Ako se utvrdi krivica, optuženi može da dobije kaznu doživotnog zatvora, sa mogućnošću izlaska na uslovnu tek nakon 10 godina.

Inače, Ronaldova verenica Georgina Rodrigez otvoreno ga je podržala, poručivši mu preko Instagrama da svaku prepreku pretvara u pobedu, te da ga voli. Atraktivna Španjolka je u vezi sa igračem Juventusa nešto više od dve godine, a prošle godine na svet je donela i ćerku Alanu Martinu. Ona trenutno vodi računa i o još troje Ronaldove dece, koje su za fudbalera rodile surogat majke.

Izvor: Zena.blic.rs
Foto: cristiano/Instagram

Pogledajte još