ŽELJKO MITROVIĆ NAJSTRAŠNIJE OSUDIO PONAŠANJE ZADRUGARA: Bojan Gaćeša diskvalifikovan zbog ismevanja devojčice poginule u NATO agresiji

Zadrugari su danas obavljali zadatak i pričali viceve, ali nisu mogli ni da posumnjaju šta će ih snaći od Bojana Gaćeše, kog je produkcija najstrože osudila.

Bojan Gaćeša se, naime, na zaprepašćenje mnogih našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja, na šta su svi odmah burno odreagovali.

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda! - ispričao je on i izazvao gnušanje, umesto smeha, što su inače tokom zadatka imali za cilj.

Produkcija se ubrzo oglasila i poslala jasnu poruku:

- Televizija Pink nedvosmisleno je osudila ovakav vid javnog istupanja, mehanizmima koje su najrigoroznije u propozicijama takmičenja - mesečnim honorarom.

Malo potom, saopšteno je da je Bojan ipak diskvalifikovan iz takmičenja, što je Dušica Jakovljević rekla u emisiji posvećenoj rijalitiju.

- Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u "Zadruzi". U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na Televiziji Pink ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu - stoji u saopštenju koje je napisao Željko Mitrović.

Izvor: Blic.rs
Foto: Promo

Pogledajte još