LJUBA BEZ DLAKE NA JEZIKU O DAVIDU I NJEGOVOJ MAJCI: Zgaziću tog zgužvanog, botoksiranog šar peja, Biljana uzima hiljadu evra za čuvanje male Magdalene! (VIDEO)

- Mogu da kažem da je Aleksandra ubila neka osećanja u meni zbog čega ćemo zauvek biti na distanci - rekla je bodibilderka.

Majka učesnice zadruge Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović otkrila je u kakvom je odnosu sa ćerkom i njenim dečkom Davidom Dragojevićem.

Ljuba ne podržava Aleksandrinu vezu, a sukob sa Davidom Ljuba je imala kada ju je, kako je rekla, ta individua uvredila.

- Poslednji put sam imala kontakt sa ćerkom pre deset meseci, kada sam ih sve vodila na more, i nju i tog njenog zgužvanog, botoksiranog šar peja. Ja sam njega prihvatila jer se sviđa mojoj ćerki, a sukob je počeo kada me je ta individua napala i uvredila - počela je Ljuba priču i dodala:

-Ima da ga zgazim kao da ga nikad nije bilo, tek će da vidi. Ja zahtevam poštovanje, mogao je bar da me poštuje kao majku svoje devojke, ništa drugo - rekla je bodiblderka.

Ljuba je otkrila da je Aleksandrina maloletna ćerka kod Davidove majke i da za tu brigu o Magdaleni, Subotićeva debelo plaća.

- Žena uzima debele pare, koja ljubav! Dete ide u obdanište, a ona za pet sati što ga čuva uzme mesečno 1.000 evra! Medijima prosipa priču kako je ona divna majka, koja je Aleksandru prihvatila takvu kakva jeste. Ja dete po zakonu ne mogu da odvedem u Švedsku, gde živim. Svi znaju da sam Magdaleni bila zakonski staratelj dok sam živela u Srbiji - rekla je Ljuba.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: AmiGShow-Printscreen/Youtube

Pogledajte još