KAKO ZERINA SVIRA, TAKO BANE IGRA: Miljana Kulić otkrila veliku tajnu ljubavnog para i prokomentarisala odnos sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

Miljana Kulić razgovarala je sa Drvetom mudrosti, a ono što je otkrila sve je mnogo iznenadilo.

Nemanja Tošić i Miljana Kulić su se posvađali u toku sastanka, a ona je želela da pokomentariše njegovo ponašanje.

- Nemanja čim ustane, uvek spomene ime Miljana. On ovde ništa nije pokazao i mora da se zakači za mene da bi došao do kadra. On mi se uveče uvlači u zadnjicu - pričala je Miljana.

Miljana je svima otkrila veliku tajnu Zerine Hećo i Baneta Čolaka sa kojima nije u najboljim odnosima, a njene reči mnoge su ostavile bez teksta.

- Videla sam dve bubice na vratima u toaletu. Znatiženja sam ušla da vidim ko je. Zatim sam videla kako Zerina šamara Baneta. Zato on nju mora da spominje u emisiji da ga ne bi tukla ponovo. Kako Zerina svira, Bane tako igra - pričala je Miljana.

Mnogi su pomno pratili kako će se odnos između Miljane i Marka MIljkovića odvijati, s obzirom na to da su bili veoma prisli u prvoj sezoni Zadrue, a ona je za njega rekla da joj više nije prijatelj.

- Što se tiče Marka Miljakovića, niti mi je dargo što je došao, niti mi je žao. Ja sam njemu u Zadruzi 1 i previše dala na značaju. On to nije znao da ceni. Uradio je stvari koje su mene mnogo pogodile. Nije došao na rođenje sina. On mi više nije drug - pričala je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još