ČEGA SE PAMETAN STIDI, LUD SE PONOSI: Nastavlje se rat između Stanije i Aleksandre, umešala se i Miljana! (VIDEO)

Sukob između Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić danima se zahuktava i glavna je tema i drugih zadrugara, pa je Marija Kulić uključila u celu njihovu raspravu.

- Govoriš joj: "Ti imaš 33 godine, a nemaš decu". Nisu sve spavale sa maminim dečkom i ostale trudne sa 16 godina. Umesto da ćutiš, ti to njoj prebacuješ. Ne vidim ko si ti da sudiš. Stanija ima 33 godine i izgleda kao bomba, a ti sa 22 godine kao naduvani balon - bio je drugi deo pitanja za Aleksandru.

- Fanovi su isti kakav je i vaš favorit! Ja mislim da je to jako ružno što rade Stanija i njeni fanovi koji poručuju mladim majkama da treba da im bude ružno što rađaju decu. Ti ne možeš da uvrediš moje dete zato što sam ga ja donela na svet - govorila je Aleksandra.

U celu priču umešala se i Miljana Kulić koja je bila na strani Stanije Dobrojević, a zatim je došlo i do svađe između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Marije Kulić koji su se posvađali oko fizičkog izgleda i oblačenja.

- Čega se pametan stidi, lud se ponosi - rekla je Miljana Aleksandri.

- Gola g**ica! Da li je tebe mama vaspitala da rodiš dete u šesnaestoj godini? Podigni gore taj gorinji deo! Tvoja majka je gledala kako ti muškarci g**icu masiraju! Mnogo treba da se stidim istine! - rekla je Marija Aleksandri.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još