ORIGINALNO: Ana Nikolić dobija sopstveni rijaliti?

U doba kada su rijaliti programi preuzeli primat na domaćim TV stanicama, Ana Nikolić je i sama rešila da snimi svoj rijaliti.

Naime, ovaj TV format će se navodno baviti pevačicinom borbom sa viškom kilograma, a gledaoci će moći da vide kako živi, čime se hrani, sa kakvim životnim iskušenjima se susreće.

Anina prijateljica je za spomenuti list otkrila da je pevačica okupila oko sebe najbolji tim saradnika uz pomoć kojih će prikazati momente duboke depresije i tuge, ali i one u kojima je motivisana i inspiriše druge da vode sopstvene životne bitke.

Osim toga, Nikolićeva će navodno pred kamerama stati na vagu kako bi pokazala koliko zapravo ima kilograma, a na sve to će ovaj rijaliti uglavnom snimati bez šminke na licu.

Jedini uslov koji je Ana, prema pisanju ovog lista, postavila je taj da se ne snima njena ćerkica Tara.

- Tačno je da Ana razmišlja o velikom projektu koji će sigurno pomeriti granice na javnoj sceni Srbije. Za jednu takvu emisiju potrebno je da se studiozno pripremi, pa zato pregovaramo sa najstručnijim licima koji bi radili na ovom projektu. Zbog svega toga još ne možemo da pričamo o detaljima - poručili su iz njene PR službe.

Izvor: Pulsonline.rs/Hit Informer
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još