OLOŠI JEDNI, SAMO SPLETKARITE: Vladimir napao Zlatu, Natašu i Aleksandru, a zatim svom snagom gurnuo Davida! (VIDEO)

Tokom ove noći, zadrugarima su puštani klipovi nastali proteklih nekoliko dana. Najveći haos je nastao nakon što su učesnici pogledali snimak na kom Zlata Đurković ogovara svoju dojučerašnju prijateljicu, Suzanu Perović.

- Mene je sramota njene sramote. Jadno je i bedno ići i ogovarati. Vidim da se naslađivala jer sam bila u zatvoru, čula sam je kako se smejala. Ja sam uradila šta sam uradila, odbranila čast moje dece. Ona pokušava danima pola kuće da okrene protiv mene. Nemam šta da komentarišem za jednu bezvrednu osobu, mi smo završile svaki kontakt - rekla je Suzana.

Podsetimo, njih dve su se posvađale oko hrane, kada Zlata nije želela da podeli svoje namirnice sa Perovićevom. Đurkovićeva je komentarisala svoju bivšu drugaricu sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, a zatim i sa Marijom Kulić.

- Rekla sam da ne priliči jednoj pevačici da se pobije u rijalitiju zbog pevačicu - prokomentarisala je Subotićeva pomenutu situaciju.

- Osnovni problem je nastao oko Stanije i Olje. Mene je Zlata ubeđivala da je Stanija ovakva i onakva, međutim ja sam ostala pri svom stavu. Ona pokušava da zavidi sa većim brojem učesnika, to radi. Ne znam čime je izazvana da se bavi ovakvim stvarima, jer je došla da se promoviše kao pevačica a ne kao tračara - istakla je Suzana.

U celu raspravu uključila se Aleksandra, koja je prisustvovala celoj svađi, pa je pevačici skrenula pažnju da sve ono što Zlata priča, misli cela Bela kuća.

- Ja sam njih dve videla kao drugarice. To je pričao dobar deo ukućana, samo što nisu smeli da ti kažu - rekla je Subotićeva.

- Sve ovo što ste čuli u drugom klipu je istina - navela je kratko Zlata.

Nakon što su Subotićeva, David ali i Nataša Moskva stali u Zlatinu odbranu, Vladimir Tomović je pokušao da odbrani Suzanu.

- Spletkaro jedna, spletkariš tu od jutra do mraka. Skupljaš žene da ogovaraš, samo tri si skupila. Odje*ite, ološi jedni - urlao je Tomović na Zlatu, Aleksandru i Natašu.

- Ološu, klošaru, skini mi se s ku*ca - odbrusila mu je Đurkovićeva.

Pošto je Vladimir krenuo prema Subotićevoj, njen dečko, David isprečio se između njih. Bivši sportista je odgurnuo Dragojevića, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću.

- Da sam te stvarno gurnuo leteo bi pet metara. Jao, kako ste hrabri. Držite Davida ljudi. Tebe tvoja majka bolje da je pobacila - besneo je Vladimir.

On je nastavio sa uvredama na Zlatin račun, a onda se u sve umešao Toma Panić, koji je želeo da odbrani pevačicu, pa je obezbeđenje ponovo reagovalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još