TI TAKO SLABA SA MNOM NEĆEŠ MOĆI DUGO: Vladimir očitao lekciju Staniji, ona plakala kao kiša! (VIDEO)

U toku rođendanske žurke Alekse Savića, zaljubljeni par Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević su neko vreme igrali i uživali u hitovima koje je izvodio Miša Laguna. U jednom trenutku Vladimir je izašao i seo na stolicu ispred bara. To je začudilo Staniju, pa je ubrzo za njim izašla

Dok ga je u suzama pitala zašto je izašao, on joj je govorio kako je Stanija slaba karika i da ne može da izdrži sve ono što joj rijaliti donosi. Tomović je od nje zahtevao da bude srećna, a da se ostali brinu i plaču. Mislio je na Aleksandru Subotić sa kojom je u emisiji ''Gledanje snimaka'' ušao u sukob i pritom odgurnuo njenog dečka Davida Dragojevića, koji je na njega nasrnuo.

- Ovo je večeras poraz za nas. Ti si slaba karika ovde. Slaba si ovde. Zašto si smrkla obraze - pričao je Vladimir, pa je Stanija odgovorila:

- Ne mogu da glumim, ne mogu da se smejem na silu, niti da plačem. Što si me dirao, video si da igram za stolom. Gde je problem? - vrištala je Stanija.

- Ti ako si slaba karika i ako ćeš uvek da plačeš, nećeš biti pored mene - odbrusio je Vladimir.

Dok joj je Tomović pričao da ne viče i da ne pravi scene ni od čega, Stanija je namerno vikala na sav glas tražeći od njega odgovore.

- Gde je problem, odgovori mi na pitanje, podrška sam ti, gaziš me - upitala ga je Stanija visokim tonom.

- Ako si spremna da budemo zajedno jaki, samo kaži. Ne viči, ne drami, pričaš meni, a ne njima, ne mora da te čuje čitava "Zadruga". Evo sad je Aleksandra izašla. Sutra nećeš protiv mene, a nečeš ni sa mnom. Ne možeš ti sa ovakvim muškarcem da budeš dugo - rekao je Vladimir nakon čega je Stanija otišla.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još