Ponedeljak, 28. juna 2010. godine

BEOGRAD, 28. juna 2010. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše prostora posvetili su hapšenju osumnjičenog za ubistvo osmogodišnje devojčice u naselju Ledinci kod Novog Sada.

ALO - Pod naslovom "Nepravda!", list piše o posledicama posle rezultata reprezentacije Srbije u fudbalu na svetskom prvenstvu.

BLIC - "Svi znali za monstruma, a niko ništa nije preduzeo", o hapšenju osumnjičenog za silovanje i ubistvo devojčice u novosadskom naselju. Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić za list kaže "Dobiću podršku za potpredsednika DS".

VEČERNJE NOVOSTI - O hapšenju osumnjičenog za ubistvo devojčice "Monstrum pronađen u šumi". Pod naslovom "Rata može biti lakša", list piše i o tome koje kredite građanima dotira država. "Trudnice i kod privatnika", o novinama u zdravstvu.

DANAS - "Krio se u šumi od potere", o hapšenju M. O. koji se sumnjiči za silovanje i ubistvo devojčice u Ledincima kod Novog Sada. O predstojećem mitingu opozicije u Kruševcu - "Vidovdanski miting bez efekata kao i svi prethodni". List najavljuje i da "Vlada menja Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije".

KURIR - Pod naslovom "Uhvaćena zver", o hapšenju M. O.

POLITIKA - "Uhapšen osumnjičeni za ubistvo devojčice", o epilogu dvadesetočasovne potere u Ledincima kod Novog Sada. O predstojećem prijemnom ispitu na fakultetima: "Bez nervoze i prepisivanja". Pod naslovom "Kriza smanjuje popularnost političara", list prenosi ocene analitičara o rejtingu političkih lidera.

PREŠ - "Građani linčovali manijaka!", o hapšenju osumnjičenog M.O. za ubistvo i silovanje osmogodišnje devojčice u Starim Ledincima. "Radomir Antić mesečno prima 126.000 evra!", o selektoru fudbalske reprezentacije.

PRIVREDNI PREGLED - "Kinezi vole Srbe i Batin 'Most'", o izložbi u Šangaju, koja prikazuje ekonomske potencijale, kulturu i tradiciju Srbije. "Lisovolik: Srbija ispunila sve uslove MMF-a", tekst najavljuje odluku Izvršnog odbora MMF-a o četvrtoj reviziji aranžmana sa Srbijom.

Pogledajte još