NIJE SE OPIRALA: Stanija plakala i žalila se zadrugarkama na Vladimira, on je uzeo u naručje i odneo bez reči! (VIDEO)

Tokom žurke koja je organizovana povodom 22. rođendana Alekse Savića, nastala je žučna svađa između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića.

Naime, zadrugarima je pušten snimak kada je Tomović besneo na starletu, zapušavao joj usta i urlao, a Vladimir je posle svega bio jako zadovoljan.

On je tražio od svoje devojke da glumi lažni osmeh tokom žurke, iako joj nije bilo prijatno posle odgledanog klipa, što mu je otvoreno stavila do znanja. Njih dvoje su se zbog toga posvađali, a Stanija je iz Šiš bara izletela u suzama.

Marija Jovanović i Marijana Zonjić su odmah pošle za njom da je teše, ali Dobrojevićeva nije mogla da se smiri.

- Nemoj ovo da dozvoliš. Šta se desilo, šta ti je rekao - pitala je Marija.

- Prošlo je sve ok, to za klipove, onda je išao kod sudije da vidi da li je to nasilje, ona je rekla "Ne", bilo je sve ok, zajedno smo otišli na žurku. Prišao mi je i rekao "Večeras sam najsrećniji što su pustili taj klip", ja ga pitam "Što te to čini srećnim", on mi kaže "Nasmej se, kezi se ili mi se miči zauvek". Ja gutam sve, istrpim sve, gazim preko sebe - plakala je Stanija.

Pošto devojkama ništa nije bilo jasno, ponovo su pitale starletu oko čega je nastao problem.

- Kad sam izašla da plačem, on mi kaže "Ne možeš tako, što to radiš, od sutra nastavljaš sama" - rekla je Dobrojevićeva.

Njih tri su zatim ušle u Belu kuću, gde im se pridružila Dorotea Jovanović, a onda je došao Tomović i demonstrativno izneo Staniju i odneo je u spavaću sobu.

- Ti nisi nimalo glupa, ti ćeš biti sa njim dokle smatraš da te ne ugrožava. On je nasilnik i šovinista i to neće da prizna. On vuče svoje korene, potiče mu od nečega, od nekog događaja ili tako nešto. Čovek koji ne može da te sasluša, on je sociopata - pričala je Dorotea.

- Ja uživam kad ona plače, to je super, super gluma. Mi smo glumci - rekao je bivši sportista dok je nosio svoju devojku.

U spavaćoj sobi je nastavljena svađa, a starleta je zapretila Tomoviću.

- Isprebijaću te i izaći ću iz "Zadruge" - rekla je Stanija

- Veruj mi da znam šta pričam, igru sa njima igram bolje od tebe - naveo je Vladimir.

On je neprestano pokušavao da poljubi Dobrojevićevu, koja mu je udarila čak i nekoliko šamara, ali je on se podneo sa osmehom, nakon čega su se pomirili.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još