KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO U ZADRUGU I PORUČIO TOMOVIĆU: Staniju pali alfa mužjak, ne patetika i moral latentnog homoseksualca! (VIDEO)

Kristijan Golubović se iz zatvora telefonskim pozivom uključio u "Zadrugu 2" i šokirao gledaoce. Imao je brutalnu poruku za Staniju Dobrojević i Vladimira Tomovića pa im poručio:

- Moji lični glasači i prijatelji su glasali za nju a novac koji mi je dala bez trunke pritiska ja sam delio sirotinji. O Staniji mogu mini roman da napišem ali ja nisam psihijatar niti moralni sudija. Svi oni na javnim mrežama koje je Stanija fascinirala slikama jedva čekaju da neko za nju kaže nešto sem da nije naj'. I eto njenih poena koji će je u finalu držati do finala. I ako je ja podržim eto joj pobede. Koliko je ona prefigana i proračunata to retko ko vidi. Vladimir sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nema, a ja sinčugu od 13 godina, milione, kamione, avione. Proputovao sam planetu, pričam tečno četiri strana jezika, potrošio sam para koliko u tvoje dvorište ne može stati. Na ovoliko robije sam pročitao 5 000 knjiga. Treniram sve sportove bez grama bilo kakve hemije, sve ovo i to u tvoje 36 godine kuko kukavni. Mučeniče došao si da nam drviš o principima života. Jadno neukusno. Hvališ se Stanijom koja bi te žedna preko vode prevela, ali znate vi što ste u toj priči skupa. I neizmernu ljubav prema Standži prodade za tu tvoju hemiju koju piješ. Što jadan ne bio glumiš mangupa ženama agresijom? Govore za tebe da voliš onaj drugi, isti pol. Drži se dobro, mani se mene i mog profila jer ako ti dođem tamo radićeš samo kao taksi vozač. Daj ti Standži ono što njoj treba, nju pali vatra, alfa mužjak a ne patetika i moral latentnog homoseksualca.

Izvor: Blic.rs
Foto: kristijangolubovic/Instagram

Pogledajte još