STANIJA O ODNOSU SA KRISTIJANOM GOLUBOVIĆEM: Volela bih da uđe u "Zadrugu" da vidim kako će sad da me pljuje! (VIDEO)

Ne znajući da ju je spominjao, nakon izuzetno turbulentnog dana Stanija Dobrojević dotakla se teme Kristijana Golubovića pred Rebekom Popović i Doroteom Jovanović.

Pred zoru u pabu raspredala se priča o nekadašnjem cimeru iz "Farme", a zadrugarke su je pomno slušale i upijale svaku reč.

- Ja o tome ne želim javno da pričam. Nije bilo prijatno. To je bio rijaliti posle rijalitija. Da, dala sam mu. Bolje da ne pričam te stvari. Kupila sam svoj mir, platila sam cenu - govorila je ona.

- Posle podele novca svako je otišao na svoju stranu, to je to. Nismo se videli, nismo se čuli. Ne volim kada ga pljuju u mom društvu, imam potrebu da ga branim, a ne želim da on gleda kako ga ja branim jer nije zaslužio to od mene. Njegova žena je uvek mene podržavala. To je već druga priča. Na kraju nije ispao čovek prema meni - izjavila je Stanija.

- Imao je lika u Pazovi koji je mene pratio po Rumi. Kada su krenule pretnje, tada sam izbacila snimak našeg razgovora. On i ja nismo imali komunikaciju. Nismo više prijatelji, nismo više dobri. On je bio u fazonu da dam pare, ja sam bila u fazonu da neću da mu vratim pare. Volela bih da uđe ovde, da vidim šta će sad da me pljuje. To njemu na čast - kaže ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.