VAŽNO JE DA ME NE IZNEVERI: Lepa Brena otkrila šta nikada ne bi oprostila Bobi

Lepa Brena progovorila je o svojoj karijeri, ali i porodici. Podelila je sa publikom i šta je to što nikada ne bi oprostila svom suprugu Bobi Živojinoviću.

Da li vam je žao što Filip i Aleksandra ne žive sa vama?

- Deca treba da odu na vreme od svojih roditelja i da bi se voleli i da bi se poštovali. Deca i roditelji treba da imaju kvalitativnu vezu, a ne da provode previše vremena zajedno jer svako ima svoj život – deca svoj, a Boba i ja svoj. Za budućeg unuka, koji dolazi na svet u martu, sigurno da ćemo imati vremena na pretek. Ja već od moje sestričine imam unuke – Dominika i Viktoriju, tako da već znam kakav je to osećaj i znam da će ovo biti nešto posebno.

Vaša snajka će biti sama posle porođaja?

- Svako od nas voli da ima svoj, privatan život jer smo svi zaposleni i imamo svoje obaveze i volimo da imamo apsolutni mir posle isprogramiranog dana. Svima prija da ne budu pod nekom opservacijom, da niko ne vodi računa kad ste otišli i došli. Lično mislim da je odvojen život mladih od roditelja dobitna kombinacija.

Kako ste podneli kada je i Stefan je otišao?

- Navikao je da bude samostalan dok je studirao u Americi. Lično mi se ne dopadaju običaji u pojedinim zemljama i porodicama da se prave one kuće na sprat i svi žive zajedno. Mislim da deca treba da žive odvojeno i da se viđamo kada za to imamo povode i razloge, a ne svakodnevno i bez ikakvog smisla.

Šta je to što Bobi nikada ne biste oprostili? Da li je to prevara?

- U današnje vreme manje je važno prevariti. Bitno je ne izneveriti. Danas je suštinski veoma važno da vas neko ne izneveri životno, a te neke gluposti koje se provlače kroz estradu i to što je zanimljivo za medije zaista ne bih komentarisala. Funkcionišem i radim već 35 godina bez primitivizma i bez podilaženja najnižim ukusima čitalačke i gledalačke publike.

Izvor: Kurir.rs
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.