Nebojša Pilipović Pilo: Posao kreativnog direktora kompanije "Miss Srbija" mnogo je više od kreativnosti

Pilo je već 11 godina kreativni direktor kompanije "Miss Srbija"

Nebojša Pilipović Pilo već 11 godina uspešno sarađuje sa Vesnom de Vinčom i kompanijom "Miss Srbija" gde je angažovan kao umetnički i kreativni direktor. I ove godine tim na čijem se čelu našao ovaj slikar proveo je više od 10 dana u grčkom rizortu "Porto Karas", a srpska ekspedicija mode i lepote bila je, već po tradiciji, smeštena u luksuznom hotelu "Meliton".

- Nije lako oformiti tim i više od 50 osoba povesti na pripreme. Pripreme srpskih misica zapravo počinju mnogo ranije nego što stignemo na odredište. Tim vrhunskih stručnjaka u svom poslu, Vesna de Vinča i ja, pravimo pred početak priprema. Veoma sam zadovoljan kako je sve to ove godine proteklo. Smatram da smo imali najbolju saradnju sa menadžmentom hotela do sada. Svi moji zahtevi u vezi snimanja su ispunjeni. S obzirom na to da nas ove godine nije poslužilo vreme bili smo prinuđeni da više radimo u unutrašnjosti kompleksa Porto Karas rizorta - kaže Pilo i otkriva da je i u takvim uslovima snimljen sjajan katalog.

Nebojša Pilipović Pilo

- Ovde smo već čitavu deceniju, ovo je jubilarna godina i fotografisali smo svaki kutak hotela, sve enterijere i eksterijere, te nije lako naći ekspresiju i postići inspiraciju i izvući najbolje. Ranije smo imali veće ekstenzije i boravili više dana u Porto Karasu, ali ove godine imali smo sjajnu saradnju, kako sa menadžmentom hotela, tako i sa svim članovima tima. Ipak, vreme je da se pozdravimo sa Grčkom i sledeće godine, najverovatnije, odlazimo u Afriku - govori Pilipović i navodi da nije nimalo lako držati sve konce u svojim rukama prilikom ovakvog poslovnog zadatka.

- Veoma je teško sve organizovati i ispuniti sva očekivanja, počevši od sponzora i menadžmenta hotela. Prvi dan mi je svakako najteži jer tada treba "postaviti" pripreme. Dijapazon mog posla tada se širi i prelazi sa granice kreativnog direktora na organizatora. Ipak, i ove godine sve je bilo sjajno. Devojke su bile profesionalne, kao i članovi tima. Ispunjena su sva naša očekivanja. Mogu da pohvalim ceo tim, a posebno supervizora, fotografa, frizerku i šminkerku, koji su, pored mene i Vesne, izneli celu ovu priču - kaže Nebojša i otkriva:

- Posao kreativnog direktora zaista je u ovom slučaju mnogo više od kreativnosti - zaključuje Pilo.

Finalistkinje izbora za Miss Srbije 2018 i članovi tima

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zoran Mirčetić

Pogledajte još