OPTUŽILA ALEKSANDRU DA JE SAMA TRAŽILA BATINE: Stanija Dobrojević svim silama brani Vladimira Tomovića!

Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić verbalno su se sukobile u "Zadruzi", a glavna tema i dalje je diskvalifikacija Vladimira Tomovića.

- Trpela sam dok je moj muškarac "pucao", skičao i vrištao zbog svega što se dešava ovde. Pre dva dana David je završio, po mom mišljenju, nepravedno. Vladimir je sa svojom devojkom otišao na žurku i smejao se. Juče se Vladimir očešao o mene i gurnuo me. Davidu nije bilo dobro, obezbeđenje ga je sklonio dok se Vladimir opet smejao i doživljavao neku "pobedu" nad nama. Ja sam prišla Vladimiru onog trenutka kada sam videla da je David "pukao". Meni je bilo dosta njegovog nasilništva, jer mislim da bi on bio još gori i gori prema nama. Sela sam pored Vladimira i nastavila verbalni sukob sa njim na koji ja kao učesnik rijalitija imam pravo - rekla je Aleksandra, a onda se umešala Stanija:

- Što si ga gazila ispod stola i udarala? Tražila si da te udari. Nije ništa bilo verbalno, gazila si ga i udarila. Postoje dve vrste žena koje su žrtva nasilja - žene koje su zaista žrtve psihičkog i fizičkog maltretiranja i žene koje izazivaju psihičko i fizičko zlostavljanje. Da je Aleksandra zaista žrtva, ne bi gazila ga ispod stola. Ne podržavam nasilje nad ženama, ali profil žena kao što je ona traži da budu fizički i psihički maltretirane.

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: Zadruga Official – YouTube/Printscreen

Pogledajte još