IZNENADILA: Milena Vasić ne vaspitava sinove kao tipične Balkance

Milena Vasić majka je troje dece, ćerke Lane i sinova Nikole i Lava, a sada je rešila da otkrije čemu uči svoje naslednike i veruje da je prošlo vreme kada su muškarci teško pokazivali osećanja.

Glumica je Lanu i Nikolu dobila u prvom braku, dok iz drugog sa rediteljem Jugom Radivojevićem ima trogodišnjeg Lava. Ona se trudi da svoje mališane nauči da ne treba da kriju emocije.

- Vreme je takvo da nam ne dopušta da te reči izađu. Mislim da to mora opet da dođe u modu, ta neka vrsta prefinjenosti i rafiniranosti emocije da se kaže. Znate kad kažu da muškarci ne plaču, kad imaju malo dete i kažu: "Ti si dečko nemoj da plačeš". Ne, ja uvek kažem sinu da plače, zato što svi plačemo - navodi glumica i objašnjava da ne vaspitava svoje naslednike kao tipične Balkance.

- Geografija meni ništa ne predstavlja. Kad putujete, vidite toliko različitih vrsta i civilizacija i shvatite koliko ste mali. Ne samo mi, već svaka nacija u Evropi. Mnogo se pravimo važni, a gde je Azija, gde je Kina, gde su Rusi. To su nepregledna prostranstva kulture i baštine i to ne cenimo. Ne znamo ništa o tome - objašnjava Milena.

Glumica je u srećnom braku sa Radivojevićem od 2014. godine, a u izjavama ljubavi i dalje je vrlo transparentna.

- Ja sam vrlo otvorena, ali tražim da se i meni isto kaže. Ako mi se ne kaže onda zna da bude svašta... - u šaljivom tonu kaže Vasićeva.

Izvor: Kurir. rs
Foto: mr.milenavasic78/Instagram

Pogledajte još