DA LI SE ZAMERILA NATO PAKTU? Irina Vukotić progovorila o sukobu sa Jelenom Milić i napuštanju emisije

- Kada se dijalog pretvori u monolog, moguće je da se uloge obrnu i da voditelj bude taj koji napusti studio - poručila je Irina Vukotić, domaćica jutarnjeg programa "Hepi" televizije, nakon sukoba koji je prošle nedelje izbio između nje i NATO lobistkinje Jelene Milić.

U intervjuu za Sputnjik, Maša Radović šaljivo je prokomentarisala kako se Irina sada "zamerila NATO paktu". Vukotićeva je sa osmehom dogovorila da se nikome nikada ne zamera.

- Ne bih pridavala značaju događaj koji se desio, jer sam tada rekla sve što sam mislila. Kada se neki razgovor pretvori u monolog, a više nije dijalog, onda tu nema mesta da tu sede dve osobe. Nek ostane jedna. Za ovih 18 godina upoznala sam hiljade ljudi i radila intervjue sa njima, ali volim dobronamernost. Čak i kada je sukob mišljenja na snazi, može kulturno, ljudski i sa stavom da se razgovara. Kada to nije tako i kada nivo komunikacije nije nivo koji je svima nama poznat i dobar, onda se i ovako nešto desi - objasnila je Irina.

Ona je dodala da je emsiju napustila kada je već sve bilo rečeno, te smatra da ništa bitno i nije propustila, te se posvetila drugim temama.

Podsetimo, prošlog utorka izbio je skandal u jutarnjem programu, nakon što je Milićeva napala Vukotićevu da je ova nije branila od Šešeljevih uvredljivih komentara, kada je ovaj prethodno gostovao u istoj emisiji. Milićeva je nastavila da narednih 20 minuta kritikuje voditeljku, a pritom zaobilazeći da bilo šta zameri njenom kolegi Milomiru Mariću.

Izvor: Novosti
Foto: Jutarnji Program TV HAPPY - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još