LUNA I STANIJA SE POMIRILE: Blogerka otkrila do sada nepoznate detalje o odnosu sa Kijom i Slobom! (VIDEO)

Luna Đogani i Stanija su izgladile odnose pa se odmah sklonile od ostalih učesnika kako bi mogle da se ispričaju i nadoknade sve što su propustile za ovo vreme dok nisu bile dobre.

Prva tema o kojoj su razgovarale su Sloba Radanović i Kija Kockar. Luna je u vrtu, kod drveta mudrosti ispričala sve o pevaču, kao i o tome šta je rekla Kiji.

- Ja bih pokušavala da izgladim odnos sa njim, ali ne bih mogla da budem. To nije isti čovek u kog sam se ja zaljubila, njemu je karijera na provom mestu. Sa njim sam pričala oči u oči, ali nije isto, jer napolju ne postoji naša ljubav. On je mene podržao kada sam ja ušla, rekao je da će mu biti teško kada me bude gledao. On mnogo voli sebe, video je da sam na stubu srama, a da je Kija uspela, radi, zarađuje. Više mu je odgovarala ta priča, iako se nije borio ni za nju - rekla je Luna.

- Rekla sam njoj u finalu da sam se pokajala, rekla sam joj izvini za sve. Ostale smo same. Nisam htela da ugrozim njenu sreću i ona me pogledala i spustila glavu i rekla: "Znam". Izvinila se i ona meni za uvrede. Kada smo ušle u automobil rekla mi je da joj je drago što sam sa njom tu i tada smo se uhvatile za ruku. Na kraju se ispostavilo da sve što je ona rekla za Slobu bilo tačno. Kakav je, šta radi i ostalo. Na kraju je pričao i meni i njoj iste stvari. To je bila takva boleština na kraju - izjavila je Đoganijeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još