SPAVALA SA ĐURIČIĆEVIM DRUGOM? Nadežda doživela nervni slom posle svađe sa Mikijem (VIDEO)

Bivši ljubavnici Nadežda Biljić i Miki Đuričič daleko su od onog odnosa kakav su imali u Zadruzi 1, sa čime pevačica očigledno ne može da se pomiri.

Iako je Nadežda Biljić prilikom ulaska Mikija Đuričića u Zadrugu govorila kako više nema emocija prema njemu, ispostavilo se da nije tako. Čini se da su Nadeždina očekivanja od pčelara iz Kupinova bila potpuno drugačija.

Naime, Nadežda i Miki posvađali su se tokom večeri, a Biljićevu je uvredilo to što joj je Đuričić prebacio kako je spavala sa njegovim drugom, što je ona negirala.

- Daj, Nadežda, stvarno od.ebi s tim pričama, prošle priče! Ti imaš dečka, ja imam devojku... Hoćeš da ti kažem da te volim na silu? -rekao joj je Miki.

- Samo nemoj da me prozivaš za Peru - rekla mu je.

- Kakve veze što si se je*ala sa Perom, to je moj drug?! Onda ste lagali ti i on. Ja sam ti rekao da si ti imala moj blagoslov. Dođe mi tvoj čovek i dao tvoju kosu i stvari. Meni možeš sve da kažeš, ali ne i da lažem - rekao je Miki.

- To je laž. Nisam bila sa Perom - rekla je Nadežda.

- Šta treba da ti kažem, je.i se? Normalno da ću da ti kažem dobro veče i laku noć! - uzvratio je Miki.

Nadžeda je otišla u sobu za izolaciju i plakala, a tešio ju je Adam Đogani.

- Što su ga ubacili?! Koji će mi ku.ac ovde?! Čovek laže! - vikala je Nadežda, dok ju je Adam smirivao govoreći kako Miki nije vredan njenih suza.

- Pa, izaći će! - rekao joj je.

- Neće! Je.ao me dan kad dam ga upoznala! Je.ao me dan kad sam došla ovde prvi put! - plakala je Nadežda.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još