ONA JE OSOBA BEZ PROFESIJE: Savo pred svima ponizio Marijanu, ona mu nije ostala dužna (VIDEO)

Prethodnih dana u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, "Zadruzi 2", dosta se pričalo o reakcijama pevača Sava Perovića, koji je bio loše raspoložen. Novinar i voditelj Milan Milošević ga je, prilikom večerašnjeg ulaska, pitao koji je razlog njegovog plakanja, na šta je Savo odgovorio sledeće:

- Suze nemaju veze s Marijanom. Prvi put se nalazim u zatvorenom prostoru i jako sam emotivan i nedostaju mi ljudi napolju. Na neki način smatram da se nisam najbolje uklopio ovde, fali mi osnovnih stvari, udara me depresija, ne cirkulišem najbolje. Mnogo mi nedostaju moji, majka, brat. Uhvatila me nostalgija. Ja sam samo lik koji je veoma emotivan i teško podnosim odvojenost od roditelja. Ne volim da me bilo ko gleda dok plačem, ali volim da se odvojim i isplačem - rekao je Savo.

Međutim, Savina reakcija usledila je nakon razgovora pevačice Marijane Zonjić sa Drvetom mudrosti, gde je otkrila da Savo i ona nisu nikada bili zajedno i da mu je to bila priča za širu javnost kako bi se utišale glasine o njegovoj homoseksualnosti.

- Ja te molim da kažeš istinu, hajde, iznesi, ja te molim. Evo, ako on neće da kaže ja ću da kažem, da između nas nije bilo ničeg. Samo da ga ne bi prozivali zbog onoga, ja sam mu bila paravan. Ja sam rekla da će da me povezuju sa jednim pevačem, a on mi je rekao da će da pričaju da je gej - rekla je Marijana.

Savi je zatim postavljeno pitanje o tome da li zaiste postoje prepiske o njihovom odnosu.

- Ja neću to da radim, napolju ne postoje dokazi. Znate da je ona spavala kod mene, to je meni dovoljno. Razumem da ona generalno nema profesiju, i da nema drugi izlaz ovde i da samo može ovde na taj način da priča. Ona je mene povredila, a uvek sam bio tu - rekao je Savo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još