Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat i ministar Zoran Đorđević prisustvovali otvaranju RE/MAX Srbija

Svečano je otvoreno predstavništvo najveće američke kompanije za nekretnine - RE/MAX, u Srbiji.

Svečanom otvaranju prisustvovalo je preko sto zvanica, kojima su se obratili ambasador Sjedinjenih Američkih Država - gospodin Kajl Skat, predsednik RE/MAX Evropa - gospodin Majkl Polcler, kao i direktor RE/MAX Srbija - Miloš Mavrić. Prisutni predstavnici Vlade Srbije i Grada Beograda saglasili su se sa NJ.E. gospodinom Skatom da je ovo velika stvar za privredu zemlje i dobar pokazatelj ekonomskog napretka Srbije.

Ministar Zoran Đorđević izjavio je:

- RE/MAX kompanija mi je poznata, smatram da ulazak ove kompanije pokazuje koliko je Srbija ozbiljna na tržištu nekretnina i ovo je pozitivan znak za Srbiju. RE/MAX predstavlja renomiranu svetsku kompaniju, čiji dolazak u našu zemlju toplo pozdravljam. Podržavam dolazak inostranih kompanija i investicija, što će omogućiti našim građanima, između ostalog, nove mogućnosti za zapošljavanje.

RE/MAX je svetski lider u uslugama za nekretnine i jedna od najprepoznatljivijih američkih kompanija. Devet godina za redom proglašen je za vođeću svetsku franšizu u oblasti nekretnina, a sada je prisutan i na našem tržištu, gde planira saradnju sa velikim brojem vodećih agenata i agencija za nekretnine.

RE/MAX radi isključivo kroz franšizni sistem i najveća je i najbrže rastuća kompanija ovog tipa na svetu. Od 1973. godine kada je osnovan od strane dva agenta za nekretnine u Denveru, Kolorado do danas rastao je konstantno i sada posluje u stotinu zemalja širom sveta, zapošljava više od 123.000 agenata i broji preko 7.900 agencija. Prošle godine ponovo se našao među 10 najboljih svetskih franšiza u godišnjoj anketi Franchise Times Top 200+.

U Evropu RE/MAX stiže 1994. godine i godinu dana kasnije brend RE/MAX se pojavljuje među agencijama za nekretnine u Španiji, Izraelu i Italiji. Danas je najveća franšiza za nekretnine u Evropi sa 1.900 evropskih kancelarija i 22.000 agenata.

Srbija je, pored Crne Gore i Letonije, jedan od tri najnovija člana RE/MAX porodice.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.