NAJLEPŠA SRPKINJA: Sanja Lovčević je nova Miss Srbije

Sanja Lovčević

Pod sloganom "Da, ti to možeš" večeras je u Beogradu izabrana nova Miss Srbije. Titulu najlepše Srpkinje ponela je dvadesetčetvorogodišnja Sanja Lovčević, studentkinja stomatologije iz Beograda.

Prva pratilja je Nađa Kljajić, dok je za drugu pratilju žiri izabrao Tamaru Novaković.

U top šest najlepših devojaka plasirale su se i Kristina Radosavljević, Jelena Stanković i Maja Milovanović.

Voditelji manifestacije bili su Darko Panović i Jelena Andrejević, a tokom večeri nastupili su Bojana Stamenov, Ognjen Amidžić, Kija Kockar i Nenad Knežević Knez.

Devetnaest lepotica iz cele Srbije defilovalo je u haljinama koje su specijalno za ove veče kreirali Marija Šabić i Mladen Milivojević Baron, dok je kupaće kostime za finalno veče dizajnirala Ena Popov.

Color Press Grupa kao jedan od medijskih pokrovitelja izbora za Miss Srbije i ove godine je na svom portalu nadlanu.com organizovala glasanje za zaštitno lice kompanije. Ubedljivo najviše glasova posetilaca portala osvojila je Jelena Bošnjačić.

Dnevni list "Alo!" je za svoje lice izabrao Andrijanu Savić, zaštitno lice TV Pink postala je Sanja Lovčević, a za Miss Internet po glasovima čitalaca portala Telegraf.rs izabrana je Kristina Cvetković.

Nađa Kljajić

Modni kreator Zvonko Marković proglasio je za Miss Turizma Nađu Kljajić koja će sledeće godine predstavljati Srbiju na ovom prestižnom svetskom takmičenju.

Pobednica rijalitija "Farma" Kija Kockar je Emi Lebanov uručila titulu Miss Šarma, dok je Nahoko Spajs, modna fotografkinja iz Japana, za Miss Fotogeničnosti proglasila Anđelinu Vojinović.

Predsednik žirija Nikos Voglis, koji vodi Miss Grčke, proglasio je najlepšu Srpkinju za 2018. godinu, a aktuelna Miss Srbije Ivana Trišić svoju krunu predala je Sanji Lovčević.

Tamara Novaković

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zoran Mirčetić

Pogledajte još