ZAKOPALE RATNE SEKIRE: Jelena Krunić se javno izvinila Nadeždi Biljić za svoje ponašanje u prvoj sezoni (VIDEO)

Juče su se u Belu kuću uselile tri nove učesnice, a jedna od njih je i Jelena Krunić. Ona je odmah nakon što se pozdravila sa cimerima otišla u sobu za rehabilitaciju kod Nadežde Biljić. Jelena se izvinila Nadeždi za svoje ponašanje u prošlom rijalitiju.

Podsetimo, u prošloj sezoni Krunićka je fizički nasrnula na Nadeždu, zbog čega je i diskvalifikovana, a od tada traje njihov sukob:

- Ja ti se javno izvinjavam za sve što je bilo. Ti si bila koleterarna šteta. Bila sam tog dana jako iznervirana, otišla sam da spavam. Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici, zato što si to doživela. Želim da prihvatiš moje javno izvinjenje, smatram da si jako dobra duša, neiskvarena i zaista bih volela da povratimo odnos koji smo imale - rekla je Jelena.

- Prihvatam izvinjenje, znam da sam bila koleteralna šteta. Krivo mi je što se zalomilo na meni, bila si mi jako draga - odgovorila je Biljićeva.

Krunićka je objasnila i da je tog dana kada je nasrnula na nju bila jako iznervirana i da je to što joj nije kupila namirnice bila kap koja je prelila čašu.

- Ponela tad kao monstrum. Mene je sramota kad vratim taj snimak - navela je Jelena.

- Primi moje saučešće. Poslala sam ti poruku na Instagramu. Znam da si ti bila jako vezana za oca - rekla je Nadežda.

Pogledajte razgovor u video snimku:

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još