ROYAL COLLECTION BY LOVELY BAGS: Poznate dame uživale na predstavljanju nove kolekcije

Nova kolekcija brenda Lovely bags, koja je upravo ugledala svetlost dana, poziva da ove jeseni budete njihove kraljice. Brend, kome su od samog stvaranja njihove klijentkinje glavna motivacija i inspiracija, ovoga puta je počastio sve obožavateljke kolekcijom koja će nagraditi njihovu ljubav. Kolekcija koja nosi jednostavan naziv "Royal", opravdala ga je sve do posljednjeg detalja.

Dizajnerka Marija Perić ostala je dosledna svom pravcu i izradi torbica u visokokvalitetnoj eko koži, koja je ovog puta glamuroznija i luksuznija više nego ikada pre. Svi materijali korišćeni u kolekciji autentični su i nose njen potpis. Poseban utisak ostavljaju nove unikatne metalne kopče na torbicama, koje je dizajnerka osmislila prethodnih meseci kako bi svoj dosadašnji rad krunisala jedinstvenim i autentičnim detaljima.

Luksuz po pristupačnoj ceni je ono čime su Lovelyce razmazile pripadnice lepšeg pola u regionu, a i šire. Sa željom da i dalje to fantastično čine, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, damama ostavljaju jednu slatku „brigu“ da same odluče: KOJOM LOVELYCOM ĆE SE KRUNISATI OVE JESENI?

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.