GORE JE NJENO VELIČANJE VEZE SA SLOBOM: Bora izneo mišljenje o odnosu Lune i Marka, blogerka mu nije ostala dužna (VIDEO)

Kada je izjavio da su Luna Đogani i Marko Miljković bili u vezi nakon izlaska iz prve "Zadruge", Boru Santanu sačekala je žučna rasprava sa blogerkom. On smatra da nije rekao ništa loše, niti je imao nameru da je uvredi svojom izjavom. Međutim, na tu temu opet su se posvađali.

- Ja nisam želeo da je uvredim. Mislim da to ništa nije loše što sam rekao. Mislim da je mnogo gore što si ti veličala svoju vezu sa Slobom - spomenuo je on i Luninog bivšeg dečka s kojim je bila u izuzetno turbulentnoj vezi i kojoj i danas govori.

- Prestani da pričaš laži po kući, ja te nikada ne bih napala bez razloga. Uvredio si me! Imam pravo da pričam o svojoj vezi. Nećeš ti da mi braniš! Ko si ti? Ne mogu više da te slušam kako se praviš da si fin. Lupaš neke gluposti. Kada sam ti trebala za reklamu, šlihtao si mi se u gu*icu! Sram da te bude! Bilo ko drugi da je to rekao, bolelo bi me uvo, ali ti si moj brat bio - govorila mu je ona na sve.

Izvor : Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još