NE VERUJ SVIMA, OGOVARAJU TE: Luna otpevala Gagiju rođendansku pesmu, denser otkrio šta joj zamera i ko su joj prijatelji (VIDEO)

- Opravdala si sve ono što si mi obećala, da ćeš biti dobra i jaka - rekao je Gagi Luni.

Rijaliti učesnica Luna Đogani dobila je poziv sa ocem Gagijem Đoganijem kako bi mu čestitala rođendan. Luna je nakon saznanja da će se čuti sa Gagijem ushićena otrčala u govornicu, a onda je usledilo pravo iznenađenje.

Luna i Adam Đogani zapevali su rođendansku pesmu Gagiju, a pored njega Luna je ugledala i sestru Ninu Đogani, pa je zadrugarka od sestre i oca dobila pohvale ali i smernice kako da se ponaša u nastavku rijalitija.

- Super si! Opravdala si sve ono što si mi obećala, da ćeš biti dobra i jaka - započeo je Gagi priču, dok je Nina javno pohvalila sestru.

- Što dopuštaš nebitnim ljudima da te izbace iz takta? Nemoj da budeš agresivna, da piješ. Nismo navikli da te gledamo kako nasrćeš - počeo je priču Gagi, a Lunina sestra je dodala:

- Brani se rečima jer si jaka. Ja sam bila ponosna kad sam videla kako se boriš rečima - rekla je Nina i nasmejala blogerku.

- Ne mešaj se u tuđe svađe i ne veruj svim ljudima. Svi te ogovaraju, niko ti nije prijatelj osim Adama. Nemoj da rešavaš Adamove probleme, strašno izgleda napolju - savetovali su Lunu najbliži.

Đoganijeva je pitala Gagija za njegovu i Anabelinu pesmu, a tokom njegovog objašnjena kako je numera prošla kod publike poziv je prekinut.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još