Udruženje SAMKB dodelilo nagrade za korporativnu bezbednost

Udruženje "Srpskа аsocijаcijа menаdžerа korporаtivne bezbednosti (SAMKB)" dodelilo je nagradu Jadranku Petkoviću, direktoru korporativne bezbednosti MPC Holdinga, za najboljeg menadžera korporativne bezbednosti u 2018. godini, čime je kompanija dobila potvrdu za svoju ekspertizu i rad u oblasti korporativne bezbednosti i upravljanju bezbednosnim rizicima.

- Pitanje korporativne bezbednosti za naš sistem je strateško pitanje i deo je kulture našeg poslovanja. Ukoliko taj segment nije pokriven i osiguran kvalitetno, svaki drugi, pa i sam poslovni uspeh kompanije, se dovodi u pitanje. Godinama odgovorno, organizovano i sistematično ulažemo u standarde, procedure i ljude da bismo ovaj segment poslovanja podigli na najviši nivo i bili primer drugim kompanijama i institucijama na tržištu. Efikasan sistem korporativne bezbednosti ne samo da omogućava zaštitu već i pruža platformu za donošenje važnih odluka koje se tiču daljeg razvoja i širenja. MPC Holding objedinjuje kompanije MPC Properties, najvećeg investitora u regionu Jugoistočne Evrope koji u svom vlasništvu poseduje UŠĆE Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Ušće Tower I i II poslovne centre, Navigator Business Centar i mnoge druge retail i office projekte, i Mercatu, vodećeg distributera robe široke potrošnje na teritoriji Srbije koji pokriva mrežu od 18.000 objekata. Da bi se postigao taj obim poslovanja, naš sistem svakodnevno planski i fokusirano radi na tome da se eliminišu svi bezbednosni rizici, dok sa druge strane planskim delovanjem efikasno upravljamo finansijskim sredstvima, što doprinosi i performansu naših projekata na tržištu, a ova nagrada samo je potvrda kvaliteta našeg rada - izjavio je Jadranko Petković, direktor korporativne bezbednosti MPC Holdinga i dobitnik SAMKB nagrade za 2018. godinu.

Udruženje SAMKB je osnovano 17. oktobra 2011. godine u Beogradu kao sаmostаlnа, neprofitabilna, strukovna i nestrаnаčkа orgаnizаcijа koja okuplja stručnjake iz svih oblasti korporativne bezbednosti u cilju unapređenja, razvoja i popularizacije struke kao i jačanja profesionalnih i korporativnih standarda na tržištu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.