LJUBA PANTOVIĆ OPLELA PO ĆERKI: Aleksandra me toliko mrzi da bi najradije volela da sam mrtva, to je za psihijatriju!

Ljuba Pantović ne krije da je razočarana u ćerku Aleksandru Subotić, koja koristi svaku priliku u rijalitiju "Zadruga" da ispriča sve najgore o svojoj majci. Naime, nakon što je Aleksandra ispričala da je Ljuba konstantno varala njenog tatu Karađorđa Subotića i da je ćerke koristila kao paravan kada se viđala sa drugim muškarcima, poznata bodi-bilderka nije želela da ćuti.

Ljuba tvrdi da nema nimalo istine u onome što je Aleksandra ispričala i objašnjava zbog čega smatra da je njenoj ćerki neophodna pomoć psihijatra.

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba.

- Prvo je pričala da sam bila najbolja mama na svetu, da sam njen idol, da sam je štitila i bila uz nju, a da joj je otac bio najgori na svetu. A onda odjednom totalna promena priče. Da li ona to misli da se opet predstavi kao žrtva?! Da li misli da se tako pobeđuje u rijalitiju, tako što će pljuvati majku i bestidno lagati?! Sve više se pokazuje ono što sam davno rekla, a to je da je njoj potrebna stručna pomoć! Treba joj ozbiljan psihijatar, jer je izgubila dodir sa stvarnošću! Čoveče, pa ona sedi sa Minom, koju je nazivala ku*vom, i pljuje rođenu majku - rekla je Ljuba

Pantovićeva navodi da je Aleksandrina slabost to što zaboravlja šta je pričala, pa zbog toga često upada u kontradiktornosti.

- Kaže: "Sve što se meni desilo u životu, oni su me gurnuli u to." Koliko je infantilno izjaviti to sa 22 godine?! To je za psihijatra! Izvini, Aleksandra, što si ostala trudna i rodila ne znam sa kim, izvini što si bežala po Beogradu i činila krivična dela, a ja te kao staratelj vadila iz policijske stanice "29. novembar", izvini što su te tukli tvoji "mangupi frajeri", a ja ih postrojavala, izvini što si abortirala, a ja to saznala u rijalitiju, izvini što me pljuješ i lažeš o meni na svakom koraku - priča Pantovićeva, koja nije propustila da se osvrne na deo priče o njenom bivšem suprugu.

- Alo, bre, više, idi i leči se. Kad nisam pala sa stolice kad sam čula da je Karađorđe bio narkoman pun para i da mi je plaćao da putujem i da navodno nisam imala pare da se vratim. Taj čovek je varao koga je stigao i pas nije imao za šta da ga ujede skoro ceo život. Aleksandrin šarpej mi se žalio da mu je ostao dužan 1.000 dinara! Njen otac je dobio nogu u du*e od mene 2002, kad sam ga napustila jer me je fizički napao, a zatim sa decom u rukama gurnuo niz stepenice! Niko meni nije ništa plaćao i to ih sve zajedno najviše boli, što sam lepa, samostalna, jaka i uspešna! Uvek bila i ostala - podvukla je na kraju poznata sportistkinja.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno objasnila Mini Vrbaški zbog čega nikada nije bila u dobrim odnosima sa majkom.

- Mama se tati svetila na milion i jedan način, a on je bolesno zaljubljen u nju čitav život. Sve bi uradio za nju i zaista ju je tretirao kao kraljicu. Kupovao joj je uvek nove automobile, proputovala je pola sveta. Plaćao joj je putovanja kada je išla sa momkom, samo bi ga pozvala i rekla da nema novca da se vrati i on bi joj poslao. Jasno ti je koliko ju je voleo, a ja nisam pričala sa njom, odnosno uvek sam imala antipatiju prema njoj. Mnogo je varala tatu, a Goranu i mene je koristila kao paravan. Osećala sam kako njega ugnjetava i ponižava - otkrila je Aleksandra, a potom je ispričala kako je upoznala Aleksandra Čabarkapu, sa kojim je dobila dete kada je imala 16 godina.

Izvor: Alo.rs/Kurir.rs
Foto: ljubapantovic/Instagram

Pogledajte još