LUNA SE PRISETILA VRELIH AKCIJA SA RADANOVIĆEM: Sa Slobom sam htela da vodim ljubav svaki dan, po ceo dan! (VIDEO)

- Nekad su bili bolji dani, sad je Luna u četiri sata u krevetu - rekla je Đoganijeva.

Rijaliti učesnica Luna Đogani privukla je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni Zadruge kada je počela ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Kako je Đoganijeva jedan od takmičara i u Zadruzi 2, neretko priča o bivšem dečku i onome šta su njih dvoje radili u rijalitiju. Luna je svojim cimerima otkrila da je u prethodnoj sezoni želela da ima seksualne odnos sa Slobom po ceo dan.

- Prvo ćemo da jedemo, pa se kupajte. Ne znam koliko ćete vi da se kupate. Ti si se sad odljutila, zato znam da ćete se dugo kupati. Nekad su bili bolji dani, sad Luna u četiri u krevetu, a nekad sam se kupala u osam, a u devet u krevetu... - rekla je Luna Aleksandri Subotić, smejući se.

Davida Dragojevića je zanimalo kako je blogerka imala snage za svakodnevne vrele akcije sa Radanovićem, a svojim odgovorom Luna je šokirala Davida.

- Misliš da je meni bilo do spavanja? Ja sam samo želela da se je*em sa svojim dečkom, svaki dan, po ceo dan! - rekla je Luna kroz osmeh.

Đoganijeva je zatim zapevala pesmu "Ja bih svaki dan, dečko mi je umoran..." i naglasila cimerima da će "spavati kad bude stara".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Offical-Printscreen/Youtube

Pogledajte još