EMINA I TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA: Jahovićeva se oglasila otvorenim pismom! (VIDEO)

Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske stupce u Turskoj. Par se našao u centru skandala, zbog detalja iznetih u jednoj televizijskoj emisiji. Naime, voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari".

One su na nacionalnoj televiziji iznele navodno proverene "pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin", ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to pomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga.

Kako se priča, Emina i Sadetin borave u hotelu jer u blizini istog grade kamenu kuću, pa su odatle navodno nadgledali radove.

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iznetih u emisiji oglasila putem Instagrama, napisavši da će podneti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži, da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku, su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - deo je Emininog pisma.

Inače, Emina nekoliko dana boravi u Srbiji zarad potreba snimanja novog spota, a njeni sinovi su sa svojim ocem Mustafom Sandalom u Istanbulu.

Pogledajte i snimak iz sporne emisije:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.