Izmene saobraćaja zbog radova na Gazeli

BEOGRAD, 30. juna 2010. (Beta) - Radovi na mostu "Gazela" u Beogradu počinju u četvrtak pa će za saobraćaj biti zatvorene pojedine trake i prilazi mostu, a doći će i do promene režima saobraćaja linija gradskog prevoza.

Zbog radova koji počinju 1. jula za saobraćaj će biti zatvorene izlazne rampe ka ulici Kneza Miloša i Topčiderskoj zvezdi i ulazne rampe iz Savske i Bulevara vojvode Mišića, zbog čega se preporučuju alternativni pravci.

Od 1. jula biće dozvoljeno levo skretanje iz Višegradske u ulicu Kneza Miloša, a u ulici Gavrila Principa, od raskrsnice sa ulicom Mihajla Bogićevića do Crnogorske, biće uveden jednosmerni režim saobraćaja ka Brankovom mostu.

Radovi na autoputu, na deonici od mosta "Gazela" kod Sava centra do petlje Tošin bunar, počinju 3. jula, a za saobraćaj će se zatvarati jedna polovina kolovoza po deonicama, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno na drugoj polovini kolovoza. Alternativni pravci na novobeogradskoj strani u oba smera su ulica Milutina Milankovića i Bulevar Zorana Đinđića.

Pogledajte još