NISAM SE DROGIRAO PRED ALEKSANDROM: Karađorđe Subotić šokiran ćerkinim izjavama u Zadruzi

Aleksandra Subotić iznela je detalje o svom životu kada je trpela kako kaže maltretiranja od strane njenog oca Karađorđa Subotića, koji je vodio takav život da nije mario šta će raditi, a šta ne pred svojim detetom.

- Iživljavao se na meni, tukao me je francuskim pendrekom. Odrastala sam u porodici sa mnogo nasilja - ispričala je Subotićeva.

A onda je nastavila svoju tragičnu ispovest:

- Ubijao me od batina. On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Glupo mi je ovde i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom. Moj tata se drogirao ispred mene - pričala je Aleksandra o ocu Karađorđu.

Podsetimo, Karađorđe Subotić kaže da je bilo svega u njihovoj porodici, ali da je Aleksandra to preuveličala:

- Aleksandra lupeta da sam se drogirao pred njom. Narkoman nisam, a imao sam dodira sa drogom. Ljubi sam dozvoljavao da ima drugog muškarca, jer je trebalo da se iživi kao neko ko je premlad osnovao porodicu. Čabarkapa se svetio meni preko Ljube i Aleksandre, i to jeste užasno. Bio sam u to vreme na robiji i nisam mogao da reagujem. Najlakše bi bilo da sam ga lišio života, ali bih tako uništio i sopstveni život i naudio ćerkama.

A onda je Subotić dodao da prošlost želi da ostavi iza sebe:

- Svi smo mi žrtve društva i tranzicije. Pokušavam ćerke i bivšu ženu da iščupam iz svega sa što manje posledica, da se otarasimo sramote koju trpimo kao produkt društvenog posrnuća. Nažalost, preživeli smo svašta, ali još postoji nada da se iščupamo, to je moja misija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još