OD JUNA NISAM IMALA SEKS: Luna Đogani ogorčena na muškarce!

Luna Đogani otkrila je da mesecima nije imala seks!

Blogerka je priznala da, od raskida sa Slobom Radanovićem, nije imala odnose ni sa jednim muškarcem.

Iako je u "Zadrugu 2" ušla kako bi se „oprala“ i pokazala svoju bolju stranu, Luna ne može da prestane da priča o bivšem dečku. Blogerka je tokom razgovora sa Milanom Miloševićem ponovo priznala svoje emocije prema pevaču, a da joj je jezik brži od pameti, pokazala je nekoliko puta.

- Ne mogu više da se ponavljam, Sloba mi se zgadio. Ipak, kad god sam u nekoj sobi gde smo bili on i ja, setim se njega. Kada vidim Aleksandru i Davida kako se ljube na klupi, setim se da smo i mi to radili. Ja ne pričam o Slobi kada sam napolju jer imam prijatelje i život, nemam kad da mislim na njega. Ali ovde je drugačije - počela je Luna.

Na pitanje da li postoji neki dečko iz rijalitija koji joj se dopada, Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da nema, a potom joj je izletelo nešto što nije želela da se zna.

- Niko mi nije zapao za oko. Nijedan muškarac ovde nije moj tip i neću na silu da se zaljubim. Pa ja nisam bila ni sa kim otkako sam izašla iz 'Zadruge' u junu, nisam imala muškarca, seks. Ogorčena sam na njih -rekla je blogerka, a kada je shvatila šta je ispričala, skrenula je temu.

Sa druge strane, njena cimerka Miljana Kulić rekla je kako je Luna tužna i da ne zna da igra igru bez muškarca.

- Ona je samo nesrećna. Stalno traži od produkcije da joj se uvede neki muškarac. Luna ne zna da bude u rijalitiju sama, njoj trebaju dečko i seks - rekla je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/Printscreen

Pogledajte još