VIDELI SMO SE ZATO ŠTO JE INSISTIRALA: Sloba Radanović otkrio šta se zaista desilo pred Lunin ulazak u „Zadrugu 2“

Pevač Slobodan Radanović rešio je da raskrinka Lunu Đogani, te je otkrio da nije istinita njena tvrdnja da joj je pred ulazak u “Zadrugu 2” rekao da u rijalitiju ne nađe dečka, kao i da se nisu videli na njegov zahtev, već na njen.

Naime, dok je blogerka u rijalitiju otkrila da se videla sa pevačem pred sam ulazak u rijaliti i da ju je, prema njenim rečima, on savetovao da tamo ne nađe dečka, Sloba ipak tvrdi drugačije.

Da, videli smo se pre „Zadruge” na njenu inicijativu, ne na moju, kao što je ona rekla, ali dobro neka bude šta god – poručio je pevač i dodao:

Ispalo je kao da sam joj rekao da ne treba da ima dečka, a samo sam rekao da ne treba da se vezuje ni za koga dok ne bude sigurna da taj neko ima stvarno neke dobre namere prema njoj. Rekao sam joj da tri puta meri, a jednom seče, da se ne opeče na nečiju priču, te hvalospeve i slatkorečivosti – iznosi Sloba svoju verziju događaja.

Inače, nakon ulaska u šou program Luna iz dana u dan sve više pati za Slobom, jer kako ističe, sve u rijalitiju je podseća na njihovi ljubav.

Izvor: Blic.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.