PEVAČICA DOŽIVELA ŠOK: Marinu Visković napao lopov

Pop pevačica Marina Visković doživela je pravi šok kada je pre nekoliko večeri napao nepoznati muškarac ispred kuće u kojoj živi.

Naime, Viskovićeva je izašla da prošeta psa Atilu, a kada se on odvojio od nje, stariji čovek je prišao pevačici i pokušao da je opljačka.

- Marina je malo pre ponoći izašla iz kuće kako bi prošetala Atilu, što je njihova svakodnevna rutina. S obzirom na to da njen pas ide bez povoca, on se odvojio od Marine, dok je ona lagano šetala. U jednom trenutku čula je kako joj neko prilazi s leđa - otkriva izvor blizak pevačici za "Alo!".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on

- Stariji muškarac povukao je Marinu za rame, a kada se okrenula, on je pokušao da joj istrgne torbicu iz ruke. U tom trenutku, ona je vrisnula od straha, jer nije znala šta je snašlo - kaže izvor i dodaje:

- Kako se Atila nalazio u blizini, kada je čuo njeno zapomaganje, zaleteo se na pljačkaša i oborio ga na zemlju. S obzirom na to da je Marinina torba bila kod njega, ona mu je otela iz ruke i pozvala Atilu da krene za njom. Brzo je utrčala u svoje dvorište i nije mogla sebi da dođe od šoka - kaže naš izvor.

Iako Viskovićeva već nekoliko godina trenira boks, od šoka nije mogla da učini ništa kada je pljačkaš napao, ali na sreću, njen verni ljubimac bio je dovoljno hrabar da joj pomogne.

- Marina je sve o nemilom događaju ispričala svom dečku sa kojim živi, a on je brzinom svetlosti izleteo ispred kapije. Međutim, čovek koji ju je napao, uveliko je pobegao. 

- Slučaj nisu prijavili policiji, jer su svesni da napad nije bio isplaniran, već da je pljačkaš očigledno samo prolazio tuda, a kada je ugledao Marinu samu, iskoristio je priliku da je napadne i otme joj torbicu - objašnjava izvor.

Izvor: Alo
Foto: marina_viskovic_official/Instagram

Pogledajte još