NIJE SLUČAJNOST U PITANJU: Pet razloga zašto neke žene privlače pogrešne muškarce

Postoje neke žene koje uvek privlače pogrešnu vrstu muškaraca. Razjasnimo nešto – ti toksični muškarci su oštećeni. Ipak, mora postojati nešto što ih gura prema vama, zar ne? Ne može biti samo slučajnost.

Dakle, razmislimo o tome. Što bi mogli biti razlozi zašto su otrovni muškarci privučeni vama?

Evo nekoliko mogućnosti:

1. Imate nisko samopouzdanje

Primećuju da vi istinski ne volite sebe, tako da ne osećaju ni da bi oni trebali. Lako je postati nečija žrtva i ući u taj toksični krug ako se ne cenite onako kako biste trebali. Toksični muškarci se boje žena s visokim samopouzdanjem, jer znaju da imaju stvarno visoke standarde kad je u pitanju muškarac i zato su privučeni nesigurnim ženama.

2. Previše ste dobri

Toksični muškarci će ovo koristiti. Znaju da niste osoba koja će se žaliti ili im pokazati šta zaslužuju. Previše ste dobri, previše ljubazni i ​​imate previše razumevanja, to je vaš način na koji mu poručujete da može da nastavi da se ponaša kao propalica. I verujte mi, hoće.

3. Previše ste saosećajni

Ljudi kažu da se suprotnosti privlače. To zvuči romantično u određenoj meri, ali u ovom slučaju, to je jednostavno uvrnuto. Toksični muškarac će pronaći svoju savršenu “žrtvu” u svojoj saosećajnoj devojci, jer će strpljivo slušati sve njegove probleme. Ako imate empatičnu dušu, osetićete žaljenje prema njemu i želećete da mu pomognete. Većina njih laže i glumi kao da su profesionalni glumci, samo da bi dobili malo saosećanja i koristili situaciju onako kako to žele. Ali, na kraju, vi plaćate cenu.

4. Poznato je da ste osoba koja želi "popraviti" druge

Imate romantične slike u glavi o tome kako ljubav može premestiti planine i promeniti sve. Verujete da vaša ljubav i pomoć mogu zapravo pozitivno uticati na njega i da će se na kraju promeniti. Ali pogodite šta – to se nikad neće dogoditi! Oštećene i toksične osobe imaju probleme koje moraju rešiti profesionalci, a ne njihove devojke.

5. Razočarani ste u ljubavi

Možda ste jednom već bili previše povređeni. Nije lako isceliti slomljeno srce. Toksični muškarci namirišu te stvari i privučeni su vama zbog toga što znaju da će lakše iskoristiti nekoga čiji je pogled na ljubav trenutno iskrivljen. Vi padate na njih jer su lukavi i znaju da vas mogu prevariti jer ste tako krhki.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.