SLOBODAN RADANOVIĆ: Za Kiju ću uvek biti tu kad zatreba, krivo mi je što su nam odnosi zahladneli

Sloba Radanović razveo se od Kristine Kije Kockar, koju je prevario u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani. Međutim, oni sada zajedno nastupaju, ali su im odnosi zahladneli. Pevaču je krivo zbog toga i voleo bi da to promeni.

- Nisam sa Kijom u kontaktu, u poslednje vreme se ne čujemo. Od nastupa se nismo čuli. Jednostavno, zahladneli su nam odnosi i ne čujemo se. Ne mogu da kažem da mi nije krivo zbog toga - navodi pevač, i dodaje da je pokušavao da stupi u kontakt sa Kijom, koja je ostala nema na njegove poruke.

- Skoro sam joj poslao poruku, mada mi nije odgovorila. Napisao sam da ću uvek biti tu za nju, šta god da joj zatreba, i to je to. Samo sam hteo da joj stavim do znanja da šta god da se dogodilo, ako joj ne daj Bože nešto zatreba, da može da računa na mene - iskren je pevač.

Luna Đogani, koja je učesnica i "Zadruge 2", jednom prilikom je pred ukućanima rekla kako je Radanović veći manipulator od Kije, a pevač tvrdi da nije siguran na šta je blogerka mislila:

- Ne znam, stvarno. Ne bojim se stvarno ničega, što se mene tiče, može da kaže šta god da zna. Ona je nasela. Ko god da joj je tamo rekao da sam je ispljuvao, ona je poverovala, a nikada nisam ružnu reč rekao o njoj. Ona je ta koja veruje u sve te neke priče o meni - tvrdi Sloba, i objašnjava da mu je Luna dvosmislena, ali da joj ne zamera ništa:

- Luna je kontradiktorna. Jedan dan priča jedno, drugi dan drugo, malo mi je to čudno. Ali razumem, to je zatvoren prostor i ne zameram nikome ništa.

Iako su se u medijima pojavile paparaco fotografije na kojima se vidi kako je pevač proveo noć u stanu Anabeline i Gagijeve ćerke pred njen ulazak u rijaliti, Sloba tvrdi da se samo jednom video sa Lunom u njenom stanu da bi razmenili stvari.

- Videli smo se pre jednom. Bio sam kod nje kad smo razmenili stvari posle "Zadruge 1" - ističe Radanović.

Izvor: Kurir/Blic
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još